ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, έχεις θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις και να λύσεις άμεσα. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα φέρει σήμερα πάρα πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα από σήμερα θα μπορέσεις να βάλεις μια λογική σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φροντίστε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία ευνοούνται. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε ότι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Θα έχεις τάσεις για να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είσαι πολύ ανθεκτικός, φιλόδοξος και αφοσιωμένος στην επίτευξη των στόχων σου. Θα έχεις εξαιρετική ηγετική ικανότητα. Θα διακατέχεσαι από μια έντονη ανάγκη να ολοκληρώσεις κάθε στόχο σου με επιτυχία. Πιστεύεις ότι η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή τελικά θα θριαμβεύσει. Κάνε τις κινήσεις σου και η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις μια ροπή για έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα μια μικρή διαφωνία είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχικά, γιατί είναι ζήτημα που αγγίζει την αυτοεκτίμησή σου. Ευτυχώς, η υιοθέτηση μιας πιο ρεαλιστικής προσέγγισης αποκαθιστά την αρμονία. Βεβαιώσου ότι οι άλλοι γνωρίζουν αυτά που θέλεις και ζητάς. Με αυτά που θα καταπιαστείς θα τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, για αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να νιώθεις πιο ευάλωτος από ό, τι πιστεύει κάποιος. Μπορείς εύκολα να κρυφτείς πίσω από τα λόγια σου επειδή ακούγονται πιο μαχητικά από ότι τα εννοείς. Εν τω μεταξύ, τα πραγματικά σου συναισθήματα θα τα εξωτερικεύσεις σε κάποιο δικό άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου από το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου ώστε να πάρεις την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κλείσεις καμιά οικονομική συμφωνία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact