ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι με το μέρος σου φίλε Καρκίνε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τα μεγάλα σου «θέλω» λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα, αλλά και την πειθώ σου, σε επαφές και επικοινωνίες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και –γιατί όχι- κρυφούς πόθους! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην δουλειά μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ωθήσουν σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στην συντροφική σου ζωή, που θα βελτιώσουν κατά πολύ αυτόν τον τομέα! Επιπλέον θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική διαπροσωπική σχέση που έχεις! Αν πρόσφατα υπήρξε μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα θα λυθεί, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το άλλο άτομο! Θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ανανέωση για τους δεσμευμένους, θα υπάρχει σήμερα! Η σχέση σου βελτιώνεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιος, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνεις κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς το ταλέντο σου για συνεργασία και πετυχαίνεις στόχους! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι σημερινές όψεις αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου φέρουν επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν! Παίρνεις αποφάσεις και δραστηριοποιείσαι, φροντίζοντας τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την τύχη σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, γιατί αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες και αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, να στραφείς και στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, να καταπλήξεις με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα επιτέλους λαμβάνουν τέλος!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, υπόσχονται σε σένα φίλε Ζυγέ, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργία και άπειρη λάμψη! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου, περισσότερο από ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι σήμερα, απόλυτα ερωτεύσιμος και έχεις έντονη ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται, από την απίστευτη γοητεία και λάμψη σου! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι στα σκαριά και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετά λάθη στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, αλλά η τύχη στο τέλος θα αποδειχθεί φίλη σου! Στον τομέα της εργασίας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, αγαπητέ Σκορπιέ, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, τώρα που θα έχεις την εύνοια που χρειάζεται! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Ώρα να φτιάξεις τα πάντα λοιπόν και επιτέλους να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ίσως σε απασχολήσει ξανά σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με θετικό, αυτή τη φορά, τρόπο! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό περίμενες! Για τους δεσμευμένους είναι η κατάλληλη εποχή για συμβίωση και επίλυση παλαιών διαφορών, ενώ οι ελεύθεροι απολαμβάνουν τρυφερά μηνύματα και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός με ότι κι αν καταπιαστείς! Ενδεχομένως να έχεις κάποιες απώλειες οικονομικές, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία καθησυχαστική είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά από το περιβάλλον σου! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, στέφεται με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θες συναισθηματική επικοινωνία και επαφή, περισσότερο από ποτέ και ναι, την πετυχαίνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν διστάζεις να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις από δω κι από κει, απλά για την χαρά του φλερτ! Κι όμως, κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των ταλαντούχων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact