ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου

Σκορπιός
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους την σημερινή Παρασκευή, με υπομονή και λογική. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μη βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου, αλλά ούτε και από τα ρούχα σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Σήμερα η επικοινωνία σου ενισχύεται και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αιγόκερως
Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Υδροχόος
Μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανέναν. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου και θα ικανοποιηθείς στο μέγιστο βαθμό.

Ιχθείς
Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν σήμερα στη ζωή σου και πολλές θα είναι αυτές που θα γίνουν χωρίς τη δική σου θέληση. Από την άλλη όμως, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σίγουρα με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact