ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και συναίσθηση του σκοπού σου! είναι καλύτερες αρετές του Γενέθλιου Άρη στο Λιοντάρι. Η πλούσια φιλοδοξία, συνδυασμένη με τον έμφυτο δυναμισμό, μπορεί να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη σήμερα, για να πετύχεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Βγάζεις στην επιφάνεια την μεγαλοψυχία, την στοργή και την ζεστασιά της καρδιάς σου και έτσι απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το θετικό στοιχείο της ημέρας των ερωτευμένων, είναι οι παθιασμένες στιγμές που έρχονται με τον σύντροφο. Το αρνητικό είναι η φυσική σου τάση για δραματικό στοιχείο, που μπορεί να φτάσει έως και τον μελοδραματισμό και έτσι να δημιουργούνται κόντρες από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις τον έρωτα, χόμπι και απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και γνωριμίες! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις μία παθιασμένη σχέση, η οποία όμως θα έχει μικρή διάρκεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι προοπτικές και οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκοπεύεις να πάρεις πρωτοβουλίες στην εργασία σου, για να εκπληρώσεις φιλοδοξίες! Μπορεί να είσαι σπάταλος, αλλά η τύχη οικονομικά είναι με το μέρος σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Ταύρου, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Ιδίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την ευδιαθεσία σου! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ δυνατή και θα είναι πολλές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις οικιακά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω πάθους αλλά και λόγω… Αγίου Βαλεντίνου! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς ένα πρώην ταίρι! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και διαμάχες στην σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις επιμονή και φιλοδοξία, αλλά λείπει μάλλον ο σταθερός προγραμματισμός στα οικονομικά σου!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη δυνάμεων. Πρέπει να αναπτύξεις άμεσα με προσοχή την ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής, ιδίως σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες. Αν θες, μπορείς να αναδείξεις την διανοητική και πνευματική σου ζωντάνια αφού είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός, εύστροφος και κοινωνικός! Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μέσα από μηνύματα και συναντήσεις, θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα και σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων, θα το διευθετήσεις! Έχεις ιδιαίτερο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και έτσι θα πετύχεις αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνονται σήμερα κάποιες ευκαιρίες, μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος, οι οποίες σου επιτρέπουν να κάνεις τα επαγγελματικά σχέδια σου, πραγματικότητα! Οικονομικά απέφυγε τις σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact