ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Μαΐου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σιγουριά! Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αφορά μία ιστορία του παρελθόντος και έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου! Οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο και τρυφερές πράξεις και λόγια από εκείνον! Όλα βελτιώνονται ουσιαστικά! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία σημερινή εξέλιξη, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, χάρη στο σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ποθείς ή έχεις σκοπό, με μία σου μόνο λέξη! Ξεχωρίζεις για το κοφτερό σου μυαλό και την λαμπερή σου προσωπικότητα, ιδίως μέσα σε κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές! Η ημέρα γενικά, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα, όπως και πολλές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Αισθάνεσαι πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ο σύντροφος σου, σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς ή πιθανόν μια νέα συναρπαστική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σε περιμένει, ιδίως αν ασχοληθείς σήμερα με επαγγελματικό-οικονομικές συζητήσεις, meeting, συμφωνίες, υπογραφές ή συμβόλαια!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact