ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Πρόσεχε σήμερα, Ζυγέ, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις, αφού με την πορεία που βρίσκεσαι, είναι ζήτημα χρόνου να θα φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Είσαι σε θέση, να λύσεις με χαμηλούς τόνους οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Σχεδίασε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σου, ώστε να φτάσετε μαζί σε συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, καθώς η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο σου δίνει μεγάλη γοητεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας, Σκορπιέ, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια, που ίσως να σου χαλάσουν την ψυχική διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, διότι οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες, που έχεις από το παρελθόν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact