ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 2 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές που δεν θες! Επίσης, η σημερινή ημέρα, κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές σήμερα με τον σύντροφο, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα, άνευ λόγου και αιτίας! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει απέναντι σε νέες γνωριμίες, φλερτ και γενικά ερωτικές επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις πολλά λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, ένα γεγονός σε αγχώνει και αναγκάζεσαι να αλλάξεις στρατηγική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, πιθανόν να αγανακτήσεις ή να εξαντληθείς με κάποιες καταστάσεις ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον καλύτερα τα πράγματα! Την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, αλλά και ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που σε πληγώνει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου, που θα προκύψει από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητα, καχυποψία και τάση για χειραγώγηση και εγωισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις μία εξέλιξη, αυτή τη περίοδο σε καριέρα ή οικονομικό τομέα, θα την δεις να προχωρά, τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και μην πας κόντρα στο «ρεύμα»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεαστεί και πιθανόν θα δεχτεί σημαντικές δυσκολίες, ο σημαντικός για σένα τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων, επαφών και συναναστροφών! Η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις, γι’αυτό, αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος και πάλι θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε! Αν μέχρι τώρα εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στην σχέση σου με τον σύντροφο, τώρα θα αντικρίσεις κατάματα την αλήθεια και το μέγεθος αυτών των προβλημάτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στην εργασία, κλονίζονται σχέσεις συναδελφικές και συνεργασίες! Προσοχή λοιπόν, στις αντιδράσεις σου! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά για άλλους και ενδεχομένως να «ξεμείνεις»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα φέρει άγχος, τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Αναγκάζεσαι τώρα, να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι αυτές, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και φρόντισε να μην χαθεί ο συναισθηματισμός και το πάθος μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα θα έρθουν στον επαγγελματικό τομέα και ίσως χρειαστεί να κουραστείς αρκετά, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, εκτός από αυτές που ήδη αναμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, απαιτείται άμεσα η αμέριστη προσοχή σου, η ολιγάρκεια σου και κυρίως η ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες, την αυτοπεποίθησή σου, την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτήσεις και επιθετική έπαρση! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, πες όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε ανταγωνιστικότητα και υπερβολική προβολή, ώστε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες! Πες όχι στα τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact