ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Μαϊου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όσο κι αν ο Κρόνος στο ζώδιο σου θέτει εμπόδια και περιορισμούς στην ανάπτυξη σου, ο Δίας στην Παρθένο δεν παύει να σε «αβαντάρει», κυρίως μέσα από ευκολίες και βοήθειες που σου προσφέρουν άτομα με κύρος κι εξουσία. Κι εδώ δεν έχεις παρά να «μπολιάσεις» την τύχη σου με σύνεση, σοβαρότητα και την πρόθεση σου να δουλέψεις σκληρά, αφού έτσι θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.
Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι αν θα έχεις επιτυχίες, αυτό είναι μάλλον δεδομένο, αλλά το πόσο υπεύθυνα θα διαχειριστείς το πλεονέκτημα σου. Κι αυτό γιατί οι ουρανοί συνηγορούν σε ένα «διπλό παιχνίδι», που μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Όσο κι αν ο Δίας στην Παρθένο σου στέλνει τις… ευχές του κι αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια, η προσήλωση σου στο καθήκον και η έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους σε οδηγούν στο να «βασανίζεσαι», παρά να ενδώσεις σε υποσχέσεις που θεωρείς «έωλες». Επιπλέον καλείσαι να επικεντρωθείς σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται κυρίως σε επαγγελματικά θέματα και δεν έχεις όρεξη για περιπέτειες, επειδή όμως «ο διάολος έχει πολλά ποδάρια», μπορεί να σου προκύψει μια πρόκληση στον χώρο της εργασίας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Όσο ο Δίας στην Παρθένο σου εξασφαλίζει τα προς το ζην κι… ακόμη περισσότερα δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι δυσάρεστο στα οικονομικά σου. Ενδέχεται όμως να θεωρήσεις ότι ένας φίλος ή μια φίλη αξίζει την έμπρακτη υποστήριξη σου, θυσιάζοντας τελικά ένα μέρος του αποθεματικού σου. Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι μετά από λίγο καιρό θα διαπιστώσεις ότι η καλοσύνη σου πήγε «στράφι»!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους αφήνει ανοικτό κάθε ευχάριστο ενδεχόμενο και είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Παράλληλα, φαίνεται να σε απασχολούν θέματα των φίλων σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Από την μια πλευρά, ο Κρόνος στον Τοξότη σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες, είτε επαγγελματικές, είτε οικογενειακές. Από την άλλη όμως, έχεις τον τρόπο και τις «άκρες» ώστε να απαλλαγείς από τα «περιττά βάρη», βάζοντας άλλους να… βγάλουν το φίδι από την τρύπα! Καλό είναι βέβαια να μην συμπεριφερθείς σαν να σου χρωστάνε, αλλά να εκτιμήσεις την συνεισφορά των άλλων στην ζωή σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες εξακολουθούν να σε ευνοούν, αν μάλιστα στοχεύεις σε μια συγκατοίκηση ή γενικότερα ένα πιο γερό «δέσιμο» με τον άνθρωπο σου, η επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί, χωρίς να… κοπιάσεις ιδιαίτερα!
Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact