ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, ωστόσο η Πανσέληνος σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητες σου, ώστε να μην «χαθείς» σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων, χωρίς μάλιστα να τις καλύψεις! Ίσως όμως να τα γλιτώσεις όλα αυτά αν ασχοληθείς κυρίως με την επιμόρφωση σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα κι ίσως τελικά επιλέξεις ένα άτομο μόνον για… παρέα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να αντεπεξέλθεις προχωρώντας σε «διορθωτικές» κινήσεις και περικοπές των μη αναγκαίων. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε κάποια σημαντική επένδυση ή αγορά, αντίθετα μπορείς να βγεις ωφελημένος από μια πώληση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε… πείθει ότι η αγάπη αξίζει ακόμη κι αν είναι «παράνομη»! Δεν αποκλείεται λοιπόν να «μπλεχτείς» σε μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να μην δει το φως της δημοσιότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και μια κυκλοθυμία, τόσο που μπορεί να… μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου! Μάλιστα, η επιρροή του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να αυξήσει τις μελαγχολικές σου τάσεις ή να σε κάνει πολύ πιο απαισιόδοξο/η, μπορείς όμως να «αντεπιτεθείς» δίνοντας έμφαση στις φιλοσοφικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία. Το πιθανότερο μάλιστα είναι το «ευτυχές» γεγονός να συμβεί σε μια κοινωνική εκδήλωση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει σε «μπερδέματα» στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Κι αν οι περιορισμοί που σου επιβάλλει ο Κρόνος, σου φαίνονται… φυσιολογικοί, η εμπλοκή του Ποσειδώνα στις υποθέσεις σου, καθιστά αναγκαία την προσεκτική διερεύνηση κάθε «ύποπτου» φαινομένου.

Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο «βιάζεται» να σου φέρει μια γνωριμία που πραγματικά αξίζει τον κόπο! Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο αν αποφασίσεις να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία, ψάξε πρώτα μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται. Ανάλογες διαστάσεις δίνει η Πανσέληνος και σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια, όπου ίσως κάποιοι αποπειραθούν να εκμεταλλευτούν τις αγνές προθέσεις σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρξει και κάτι πιο… διαρκές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι χρειάζεται ανανέωση.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος δείχνει… πρόθυμη να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία όμως είναι υπεράνω των δυνάμεων σου. Όσο λοιπόν κι αν δεν θες να στενοχωρήσεις κάποιους, καλό είναι να μετρήσεις τις δυνάμεις σου κι αν χρειαστεί, να πεις «όχι». Παράλληλα ίσως προκύψει ένα θέμα υγείας ενός δικού σου ανθρώπου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συμβούν πράγματα που ούτε κι εσύ δεν… φανταζόσουν, γι’ αυτό χαλάρωσε και αφέσου στους συμπαντικούς ρυθμούς. Ακόμη όμως κι αν είσαι «σφιγμένος/η» θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε κάνει να ευτυχήσεις!
Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact