ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η απογοήτευση που φοβάσαι βρίσκεται μόνο μέσα στη σκέψη σου και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Μην περιορίζεσαι σε σκέψεις που μπλοκάρουν κάθε δράση, αλλά άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να προχωρήσει με θάρρος ολοκληρώνοντας όσα έχεις σκεφτεί. Τα άστρα ευνοούν το θάρρος και το δυναμικό σου τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κανείς δεν φταίει αν εσύ καταδίκασες τον εαυτό σου με λάθος επιλογή. Τώρα είναι αρκετά δύσκολο να αποκαταστήσεις την εικόνα σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Αξίζει να προσπαθήσεις όμως και σίγουρα θα τα καταφέρεις, αφού έχεις συνειδητοποιήσει πόσο άστοχα φέρθηκες. Μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η βεβαιότητα με την οποία λειτουργείς σε βάζει σε κίνδυνο. Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για το παρασκήνιο, πίσω δηλαδή από όσα φαίνονται. Είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις παγίδες που καραδοκούν, για να εμποδίσουν το δρόμο σου για την επιτυχία. Κάποιοι παρακολουθούν προσεκτικά και θα φερθούν ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στην δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δεν αξίζει να θυμώνεις με την παράλογη συμπεριφορά κάποιων. Ο καθένας είναι υπόλογος του χαρακτήρα του και θα υποστεί τις συνέπειες. Ασχολήσου με τη δική σου πορεία αποκλειστικά και μόνον και μην επηρεάζεσαι από συζητήσεις. Η σιωπή προάγει και δικαιώνεσαι πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Νέες ευκαιρίες έρχονται σε πολλούς τομείς, μέσα από τις οποίες καταφέρνεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Τα άστρα σου χαμογελούν και η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιο εύκολη. Επωφελήσου από το ευνοϊκό αυτό διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν κόμη δεν έχεις βρει ταίρι οι πλανήτες (Αφροδίτη στο ζώδιό σου) σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact