ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Δεν είναι καλό για σένα, Ζυγέ, να κρατάς όλα τα βάρη και τις δυσκολίες. Πρέπει, πριν εξαντληθείς, να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους όλα αυτά που έχεις επωμιστεί. Το αποτέλεσμα θα σου δείξει, πως οι δικοί σου άνθρωποι έχουν τη θέληση και την ικανότητα να αναλάβουν τα δικά τους βάρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα, Ζυγέ μου. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει χαράξει το ταίρι σου για τη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, ξεκινάει για σένα μια καινούργια περίοδος, κατά την οποία οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, που βελτιώνουν τα οικονομικά σου, οπότε πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πολλοί φίλοι και δικοί σου άνθρωποι, Σκορπιέ, θέλουν να σε αποτρέψουν από τα σχέδιά σου, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μην τους ακούς, αφού για άλλη μία φορά σου δίνεται η δυνατότητα να τους διαψεύσεις. Ακολούθησε τη δυνατή σου διαίσθηση και άσε τους άλλους να κινδυνολογούν. Μείνε με επιμονή στο δρόμο που χάραξες και πολύ σύντομα η επιτυχία θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, το παρόν πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Σκορπιέ, και το σωστό θα ήταν να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μετά από ένα θυελλώδες διάστημα στη ζωή σου, Τοξότη, επανέρχεται η γαλήνη κι η ηρεμία. Φρόντισε, λοιπόν, να διώξεις σιγά – σιγά την ανασφάλεια και το άγχος, οργανώνοντας ένα μέλλον γεμάτο χαρούμενα γεγονότα. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές, όπου κι όπως εσύ επιθυμείς, γεμίζοντας την ψυχή σου με ενέργεια και γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τον τρόπο που βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στη σχέση σας, αφού ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στη δουλειά σου, Τοξότη, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, αφού θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι τελευταίες απανωτές επιτυχίες, Αιγόκερε, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, σού έχουν δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ξεχειλίζεις από χαρά. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι και σε επαινούν συνεχώς. Ευχαρίστησε τα αγαπημένα πρόσωπα που σε στήριξαν και δείξε ανωτερότητα, εκφράζοντας κι έναν καλό λόγο σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, αφού κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Φρόντισε να περάσετε τη μέρα μαζί όσο καλύτερα μπορείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ό,τι ασχοληθείς, να ξέρεις ότι θα γνωρίσεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact