ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 7 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθεί να «ξεσκεπάσεις» κάθε τι κρυφό και με τον Άρη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσεις «μάχες» για την υπεράσπιση του δικαίου. Κι αν βέβαια έχεις τον τρόπο και κυρίως τα μέσα για να τα καταφέρεις, θα δικαιωθείς από τις εξελίξεις, σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή δεν έχεις να κάνεις με «καθαρούς» αντιπάλους, καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση ακόμη και στο… δρόμο αλλά βέβαια οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση πρότεινε στον/στην σύντροφο σου ένα ταξίδι, που μπορεί να σας μείνει αξέχαστο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε σημαντικές εκμυστηρεύσεις από ένα πρόσωπο που σε αγαπά και θέλει το καλό σου και βλέποντας που πας να μπλέξεις, προσπαθεί να σε προστατέψει! Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα αυξάνει την «αίσθηση ανικανοποίητου», κάτι που εύκολα μπορεί να σε ρίξει στα «νύχια» επιτήδειων και να σου στοιχίσει οικονομικά.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου αλλά να θυμάσαι ότι «υπάρχει κι ένα μονοπάτι πονηρό, που πάει ντουγρού στην κατηφόρα την μεγάλη»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να βρίσκεσαι κοντά στον άνθρωπό σου, διαλύοντας κάθε ανησυχία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κάνει να πιστεύεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και μάλλον έχεις δίκιο. Έχει σημασία όμως η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθείς, αφού, αν πρόκειται μόνον για θέματα της καθημερινότητας, κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας και να «ρίξεις» το επίπεδό σου. Αντίθετα, στην δουλειά αλλά και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, η διερεύνησή σου θα «πιάσει τόπο».

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, υποσχέσεις, διεκδικήσεις και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά ίσως να συνιστούν ένα… πρόβλημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να λάβεις υποστήριξη από ένα πρόσωπο που έχει για σένα και άλλου είδους θετικές προθέσεις. Όλα αυτά όμως μπορεί να προκαλέσουν αντιζηλίες που θα τις βρεις μπροστά σου, αφού κάποιος/α δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει «να σου σκάβει το λάκκο» κι εδώ είναι που η έγκαιρη πληροφόρησή σου θα συμβάλλει στο να… πέσει ο ίδιος μέσα!

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση, μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

«Πινακωτή, πινακωτή, από το άλλο μου τ’ αυτί!» Φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει στο όνομα μιας σχέσης ή φιλίας και να σε φέρει εκεί που τον/την βολεύει, ίσως και να σου πάρει κάτι πολύτιμο αλλά εσύ δεν έχεις παρά να προστατέψεις το «μανάρι» σου, ρίχνοντας μπόλικη «ομίχλη». Επιπλέον, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα σε έναν σύλλογο ή φορέα.

Ερωτικά

Αν είσαι ακόμη μόνος/η, πρόκειται μάλλον για… κατόρθωμα! Δεν σου λείπουν ούτε οι προτάσεις, ούτε οι προκλήσεις και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια συναρπαστική εξέλιξη στη ζωή σου είναι η άρνησή σου να συμμετέχεις σε αυτήν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact