ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 8 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου σημαντικού προσώπου που γνωρίζεις, σύντομα θα ωφεληθείς σε σημαντικό βαθμό. Οι ορίζοντες που θα ανοιχτούν για το ζώδιό σου, μέσα από τις προτάσεις που θα δεχτείς, θα είναι μεγάλοι. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου προβλέπονται στα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, και αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Μην βιαστείς να μιλήσεις σε όλους για όσα συμβαίνουν στη ζωή σου – κράτα τα για τον εαυτό σου, μέχρι να οριστικοποιηθούν ευνοϊκά οι καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα αισθηματικά θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πρόσεξε στα επαγγελματικά σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν αρκετά, να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην υπερβάλεις με λόγια και πράξεις που δεν έχουν μέτρο και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες στον τομέα της οικογένειας, γι’ αυτό φρόντισε να δείξεις διακριτικότητα σε όσα δεν σε αφορούν άμεσα και να αφήσεις το προβάδισμα στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με μεγάλη ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι συνθήκες που πρόκειται να διαμορφωθούν το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, θα είναι εντελώς διαφορετικές από τις αναμενόμενες. Προσπάθησε να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις που θα προκύψουν και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά ως προς την έκβαση των υποθέσεών σου – η οποία θα είναι η καλύτερη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact