ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου

Σκορπιός
Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δε θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Τοξότης
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερως
Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Πέμπτη στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητά σου για να στρώσεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου.

Υδροχόος
Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε σημείο που θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Ιχθείς
Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να επιτυγχάνονται με μεγάλη ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ανεμπόδιστα με το μέλλον σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact