ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αναθερμαίνει τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», ενεργοποιώντας συνάμα την αποφασιστικότητά σου, ιδιαίτερα απέναντι σε όσους/ες βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και είτε εκούσια είτε ακούσια προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν. Μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο Άρης στον Κριό σου παρέχει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να πετύχεις γρήγορα και άμεσα τους επαγγελματικούς στόχους σου, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο φροντίζει να σου δοθούν και κάποιες ευκολότερες ή πιο ξεκούραστες λύσεις! Παράλληλα, δεν θα σου λείψουν κι οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, μπορεί ωστόσο να υπάρξει και μια «υπερπροσφορά» που θα σε διχάσει. Μάλιστα, η ανάδρομη Αφροδίτη σου φέρνει στο πιάτο μια παλιά γνωριμία αλλά αν δεν ενδιαφέρεσαι για «παιχνίδια», δες το απλά σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στους Ιχθύς «φωτίζει» την προσωπική σου ζωή και η ημέρα προσφέρεται για μια συγκέντρωση στο σπίτι, με συντροφιά κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς ακόμη να φροντίσεις ή να διακοσμήσεις τον χώρο σου, σε κάθε περίπτωση όμως προβλέπονται αρκετές ώρες ξεκούρασης και καλοπέρασης! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να μάθεις κάτι πολύ ευχάριστο γι’ αυτά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να «ξεπορτίσεις» κι ίσως τελικά χρειαστεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στους «μέσα» και τους «έξω». Παράλληλα αναμένεται να ανταλλάξεις απόψεις με πολύ κόσμο αλλά και να λάβεις μια είδηση που θα σε «εξιτάρει».
Ερωτικά
Μια παλιά σου αγάπη μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως όμως και να μπερδέψει τα πράγματα αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση. Όπως κι αν έχει, δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα να «ξεκαθαρίσει το τοπίο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να αναζητήσεις και να βρεις λύσεις σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, αξιοποιώντας τον επαγγελματισμό και την εμπειρία σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Ιχθύς διευρύνει την κοινωνική σου ζωή, δίνοντας το έναυσμα για συναντήσεις με νέες αλλά και παλιές γνωριμίες, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου, έστω κι αν η θεματολογία των συζητήσεών σου δεν είναι και τόσο «σοβαρή». Ίσως μάλιστα, ένα ταξίδι ή μια είδηση να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που αγαπάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τον εξωραϊσμό του χώρου σου και την αγορά αξεσουάρ, είτε για το σπίτι είτε για σένα.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, δεν έχεις παρά να «παρασύρεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε έναν χώρο, όπου θα μπορέσεις να αναδείξεις έμπρακτα το πόσο νοιάζεσαι γι’ αυτό. Κι όλη αυτή η πολιτική προσέγγισης θα αποδώσει σύντομα τα αναμενόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη απέναντί σου, η διάθεση σου είναι ασταθής, επηρεάζοντας άμεσα και τις σχέσεις-συνεργασίες σου, που αναμένεται να περάσουν από πολλές διακυμάνσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν έχεις να χάσεις κάτι σημαντικό από όλα αυτά, αντίθετα θα ωφεληθείς είτε άμεσα, είτε έμμεσα. Αν μάλιστα σε απασχολεί κάποιο οικονομικό θέμα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος, που φαίνεται πως έχει την καλή διάθεση να σε βοηθήσει. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ παράλληλα σου υπόσχεται ένα όμορφο ταξίδι ή μια ενδιαφέρουσα συνάντηση.
Ερωτικά
Μπορείς να περάσεις όμορφα, αν ταξιδέψεις κι έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις αλλά στο παρελθόν η πρόθεσή σας για κάτι «ενδιαφέρον» μεταξύ σας σκόνταψε σε αστάθμητους παράγοντες και αρνητικές συγκυρίες. Το τι προοπτική έχουν βέβαια όλα αυτά είναι συζητήσιμο!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου φωτίζει τις πιο δημιουργικές πλευρές σου, ενώ σε βοηθά να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε πολλούς/ες, φρόντισε, λοιπόν, να μην «χαραμίσεις» το πλεονέκτημά σου ασχολούμενος/η με «δεύτερες» υποθέσεις. Επιπλέον, βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σου υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές, ανέσεις και παροχές κι ίσως τελικά υποκύψεις στον πειρασμό να μην κάνεις τίποτα από όλα αυτά που σου ζητά να διεκπεραιώσεις η Σελήνη στον Λέοντα, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σου! Ό,τι όμως χάσεις σε αποτελεσματικότητα, θα το κερδίσεις σε ηρεμία και ξεκούραση, ίσως μάλιστα η οικονομία δυνάμεων που θα κάνεις να επιδράσει θετικά στην υγεία σου.
Ερωτικά
Ο Ήλιος κι ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνουν το κέντρο της προσοχής των άλλων, φρόντισε λοιπόν να μην σπαταλήσεις τις ευκαιρίες σου. Καλά είναι τα παιχνίδια αλλά αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, βάλε τώρα που γυρίζει!

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact