ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιοι είναι οι πιο παθιασμένοι,συνδυασμοί του παράνομου έρωτα;

Καρκίνος με Ζυγό – Έρωτας και Εγκατάλειψη!

Ένας δύσκολος συνδυασμός, που αν τύχει και βρεθούν σε παράνομο δεσμό, θα πηγαίνουν και θα έρχονται συνέχεια, χωρίς να μπορούν να χωρίσουν ποτέ! Ο καρκίνος τα παίρνει όλα βαριά, ερωτεύεται πολύ. Η ελαφρότητα του Ζυγού, κανονικά δεν του ταιριάζει. Ναι, αλλά τον γοητεύει η ομορφιά του, τον υπνωτίζει! Ο Ζυγός από την άλλη, δεν μπορεί το βαρύ ψυχολογικό κλίμα του Καρκίνου, αλλά αν τον αγαπήσει, θα τον αγαπήσει αφόρητα! Ο έρωτας μεταξύ τους έχει κάτι το τραγικό, το βαθιά συναισθηματικό. Ακόμα και ο Ζυγός, που συνήθως παίζει τον έρωτα, συνταράσσεται από τη δύναμη της αγάπης του Καρκίνου. Στην πραγματικότητα, μόνο παράνομο δεσμό κάνουν! Κανονικά, δεν θα βρίσκονταν ποτέ!

Λέων με Τοξότη – Λαβωματιά και ηδονή!

Ο Λέων με τον Τοξότη, κανονικά ταιριάζουν πάρα πολύ! Αν τους τα φέρει ανάποδα η ζωή και βρεθούν ενώ είναι ήδη ένας από τους δύο δεσμευμένος, ή και οι δύο, υποφέρουν! Ο Τοξότης είναι πιο έμπειρος στον ζωδιακό κύκλο από τον λέοντα, με κατασταλαγμένη τη φωτιά του. Ακριβώς γι’ αυτό δεν έχε πρόβλημα να δώσει τα πρωτεία στον Λέοντα, που τόσο τα χρειάζεται! Πόσο υποφέρει ο Λέοντας να χωρίζει με τον Τοξότη του, δεν περιγράφεται! Είναι ταινία! Και πόσο χτυπιέται μόνος του ο Τοξότης, χωρίς να θέλει να πληγώσει το λιοντάρι του, πάλι δεν λέγεται! Είναι από τις πιο φλογερές παράνομες σχέσεις! Όταν είναι μαζί, όλος ο κόσμος είναι όμορφος. Όταν πρέπει να χωρίσουν γιατί έχουν τις υποχρεώσεις τους, πονάνε σωματικά. Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός και τόσο σπαρακτικός, που δεν υπάρχει όμοιός του.

Παρθένος με Υδροχόο – Φλόγα από τον Πάγο!

Ο Παρθένος με τον Υδροχόο δεν θεωρούνται καλό ερωτικό ταίριασμα . Αν όμως βρεθούν σε παράνομο δεσμό, είναι το κάτι άλλο! Δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον! Ο λόγος είναι πολύ ιδιόρρυθμος, όπως τα πάντα με αυτά τα δύο ζώδια. Η εγκεφαλικότητά τους, στήνει μια τρελή ερωτική παγίδα, στην οποία πέφτουν και οι δυο! Ο Παρθένος, όπως και ο Υδροχόος, παριστάνουν τους ψυχρούς, για να μην καταλάβουν οι άλλοι την φωτιά που τους καίει. Ναι, αλλά μεταξύ τους δεν πιάνει το κόλπο! Ο ένας αναγνωρίζει στον άλλον τη φλόγα μέσα από τον πάγο, και τρελαίνεται! Μπορούν να φτάσουν σε πολύ παράφορες καταστάσεις, που μόνον οι δυο τους ξέρουν πόσο κοντά είναι με ένα είδος ψυχικού θανάτου…Δεν μπορούν να χωρίσουν μεταξύ τους, ακόμα και αν η λογική λέει πως αυτή η σχέση θα καταστρέψει την καλή τους εικόνα.

Πηγή:  cyladies.comΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact