ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πρωτοχρονιάς 2018

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Τα διλήμματα που πρέπει να ξεπεράσεις, Τοξότη μου, σου δημιουργούν πολύ μεγάλο άγχος, με αποτέλεσμα η ψυχολογία σου να μη βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Η απαισιοδοξία σου είναι μεγάλη και η έλλειψη ηρεμίας δεν σου αφήνει τη δυνατότητα να δεις, πως αρκετά λάθη έγιναν από δικές σου παραλείψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο, Τοξότη, μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα έχεις έντονο άγχος, προσπαθώντας να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θέλοντας να κάνεις αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις, που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Η απερισκεψία που έδειξες το προηγούμενο διάστημα, Αιγόκερε, έθεσε σε κίνδυνο κάποια κεκτημένα σου, η ανάκτηση των οποίων απαιτεί μεγάλο κόπο και κατάλληλη στρατηγική. Φρόντισε να μην αγνοήσεις για άλλη μία φορά την ουσία, πριν οι καταστάσεις σε δυσκολέψουν περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Αιγόκερε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην μείνεις σε στασιμότητα καθόλου αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, καθώς η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να πετύχεις πολλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις όμως να τα ξεπεράσεις όλα, με πολλή ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους. Απόφυγε πάντως, να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact