ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πρωτομαγιάς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα κούρασης και επίμονης εργασίας, ήρθε η ώρα, αγαπητέ Σκορπιέ, να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση για την οποία κοπίασε τόσο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η ερχόμενη περίοδος προβλέπεται γενικά καλή για το ζώδιό σου, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Οι συνεργάτες σου έχουν την τάση να φέρνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά τα όριά σου, όσο έχεις ακόμα τον χρόνο να κινηθείς με διακριτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να σε βρουν αρκετά προετοιμασμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μεγάλες δοκιμασίες προβλέπονται για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί ώριμη σκέψη για να βρεις το σωστό πλάνο με το οποίο θα κινηθείς για να τις ξεπεράσεις. Η θετική διάθεση και η αισιοδοξία σου θα βοηθήσουν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες θα απομακρυνθούν σταδιακά, χωρίς να αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις αρνητικές πλευρές με τις οποίες έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Απρόοπτες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν μεγάλο άγχος, αγαπητέ Υδροχόε, και αυτό θα γίνει αφορμή να δυσκολευτείς περισσότερο στη διαχείριση των προσωπικών σου ζητημάτων. Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, αρκεί να μην φοβηθείς και να προχωρήσεις όσο αργά απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό και σε στενοχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά με τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Απόφυγε, αγαπητέ Ιχθύ, αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίσεις πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους. Θα απαιτηθεί πολύ περισσότερος χρόνος. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Άκου την εσωτερική σου φωνή και πράξε ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, ούτως ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact