ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε αντιμετωπίζουν κάποιο οξύ πρόβλημα και χρειάζονται άμεσα την συμπαράστασή σου είτε δρουν αυθαίρετα σε βάρος σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να σε συναρπάσει μια νέα γνωριμία ή να αγωνιστείς για έναν στόχο σε συλλογικό πλαίσιο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σε πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό επιμένει να σου δίνει πλεονέκτημα στα μάτια των άλλων. Κατά τα άλλα όμως, φιλικές και ερωτικές σχέσεις μπερδεύονται μεταξύ τους κι αν δεν κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις μια αρχικά όμορφη ή «ανέμελη» κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε μια αλληλουχία παρεξηγήσεων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου μέσα από δράσεις ή περιστατικά που «απαιτούν» την συμμετοχή σου. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι η «δουλειά» σου είναι να ξεχωρίζεις και να διακρίνεσαι εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν! Παράλληλα, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, μπαίνεις κι εσύ σε μια περίοδο, όπου μετράνε τα άμεσα αποτελέσματα, το πιθανότερο λοιπόν είναι να αναλάβεις κάποιες δυναμικές πρωτοβουλίες. Την ίδια στιγμή όμως θα βρεις απέναντί σου άτομα με ανάλογο δυναμισμό αλλά αντίθετους στόχους ή κάποιον «ισχυρό» που αντιτίθεται στα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στην «κορυφή» του ωροσκοπίου σου τονίζει τα «θέλω» και την σεξουαλικότητά σου αλλά αν είσαι μόνος/η και ανοικτός/η σε μια περιπέτεια, να θυμάσαι ότι μια γνωριμία σε ταξίδι ή με ξένο/η εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες πιθανότητες για να σου «βγει»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες. Μπορεί πάλι να το κάνεις εξ αιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας, αλλά σε κάθε περίπτωση το σύμπαν σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις σε ένα ήρεμο περιβάλλον, αφήνοντας στους άλλους τα τρέχοντα ζητήματα. Και ποια είναι αυτά; Πιθανότατα μια υπόθεση νομικής φύσεως ή ένα σχετικά σοβαρό ζήτημα στο οποίο εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα. Αν πάλι ταξιδέψεις, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ποικίλες εντάσεις. Παράλληλα όμως, μπορείς να αξιοποιήσεις τον Άρη στον Ταύρο για να κατακτήσεις ένα νέο πεδίο γνώσης.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πιο «ανοικτό/η» στις απολαύσεις, σε αυτήν την φάση όμως, η εναρμόνιση των αντιλήψεων με τον άνθρωπό σου είναι το «κλειδί» για μια «μεστή» ερωτική ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να αναλωθείς σε διαφωνίες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική σου πολιτική, ακόμη όμως κι αν κάποια στιγμή πετύχεις τον στόχο σου, φρόντισε να αποσυρθείς έγκαιρα από την «μάχη», αφού η τύχη σου μπορεί να γυρίσει απότομα. Στον αντίποδα, ίσως χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές για τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα πασχίζει για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα κύρους αλλά δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες με άτομα που έχουν το «εγώ» τους πολύ ψηλά και το μόνο που επιδιώκουν είναι το να ασχολούνται οι άλλοι μαζί τους κι ας μην το αξίζουν.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να την αναθερμάνεις δείχνοντας στον άνθρωπό σου, ότι δεν τον παίρνεις ως δεδομένο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, αναμένονται έντονες συγκινήσεις και… μεταπτώσεις, καλό είναι όμως να μην ρισκάρεις στο όνομα μιας περιπέτειας που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με την παρουσία του Άρη στον Ταύρο, η υπομονή σου θα αρχίζει να εξαντλείται και θα γίνεσαι πολύ πιο εύθικτος/η, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ένταση με έναν δικό σου άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργούνται νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, που χαρακτηρίζονται πλέον από αμεσότητα, δυναμισμό αλλά και σχετικά σύντομη διάρκεια. Και ειδικά για σήμερα, η Σελήνη στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου, με σκοπό είτε να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, είτε να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στην καριέρα σου, το πρόβλημα όμως είναι ότι θα βρεις στο διάβα σου αρκετά άτομα με όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, ίσως και κάποιο ισχυρό πρόσωπο που δεν «σε πάει»!
Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου, αν μεν είσαι σε σχέση, το πιθανότερο είναι να ζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες έντονες στιγμές, από «την καλή» αλλά και από «την ανάποδη»! Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να ζήσεις μια δυνατή αλλά σύντομη ερωτική περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις, διευκολύνοντας την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών. Ίσως μάλιστα να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εντατικής εργασίας, που όμως θα εναλλάσσεται με φάσεις απόλυτης… απραξίας! Επιπλέον, είναι πιθανόν να υπάρξουν διάφορες εντάσεις στην δουλειά σου. Συγχρόνως, μέσα στο επόμενο διάστημα ίσως ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας που θα είναι μεν περαστικό, αλλά με έντονα συμπτώματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πιο αγαπητό/η στους άλλους κι αν το επιθυμείς, μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα αυτήν την θετική προδιάθεση, μπαίνοντας σε μια σχέση, που σε πρώτη φάση θα σε ικανοποιήσει. Σε κάθε περίπτωση όμως μην αμελήσεις να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προστασίας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact