ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ύστερα από μια σειρά επαφών, διαβουλεύσεων αλλά και αποκαλύψεων, φαίνεται να ξεχωρίζουν οριστικά αυτοί/ες που σε στηρίζουν κι εκείνοι/ες που σε μάχονται, χρησιμοποιώντας συχνά αθέμιτα μέσα. Τυπικά λοιπόν μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου, έχοντας καθαρό μυαλό και πλήρη εικόνα της κατάστασης. Από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα αυξάνει τον υποκειμενισμό σου κι ίσως τελικά να «χαριστείς» σε ένα πρόσωπο που ποντάρει σε αυτήν ακριβώς την αδυναμία σου! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις στον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και στο φιλικό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση μεγάλης ευαισθησίας, με αποτέλεσμα να ζητάς πολλά περισσότερα από τον/την σύντροφό σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εκλάβεις ως «επίθεση» ακόμη και μια απλή διαμαρτυρία από την πλευρά του/της, γι’ αυτό… συγκρατήσου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Κι είναι φυσικό μέσα στην «φούρια» σου, να υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου αλλά δεν ασπάζονται είτε τις μεθόδους είτε τις απόψεις σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να λάβεις σημαντική βοήθεια από έναν παλιό οικογενειακό φίλο ή την ίδια την οικογένειά σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να προβείς σε ανακατατάξεις στον χώρο σου, κρατώντας σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που έχουν για σένα μια συναισθηματική αξία.
Ερωτικά
Νέες προκλήσεις αλλά και παλιές καταστάσεις σε αναζητούν κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο, με δεδομένη την συναισθηματική φόρτιση που σε έχει «κυριεύσει», δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δε «στέκει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο, ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Κατά τα άλλα, πολλά γίνονται στο περιβάλλον σου αλλά στην πλειοψηφία τους αφορούν άλλους κι όχι εσένα. Ίσως βέβαια σου ζητηθεί να εμπλακείς στις υποθέσεις τους αλλά κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση εγκυμονεί τον κίνδυνο να «ανακατευτείς με τα πίτουρα»! Επιπλέον, να ξέρεις ότι οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας αν δεν θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας πολλά χρήσιμα πράγματα.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να θεωρείς ως οριστική οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει σήμερα, αφού τα «συμπαντικά πειράματα» θα συνεχιστούν, μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να καταλήξεις σε αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις αχρείαστες ή βιαστικές επιλογές σου. Κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για «εξεζητημένες» αγορές και να καλύψεις κυρίως πρακτικές ανάγκες του «σήμερα». Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος αλλά αν είσαι συλλέκτης θα σε βοηθήσει, ώστε να περιέλθει στην κατοχή σου κάτι που σε γοητεύει.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφό σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου σε ευνοεί προσωπικά και επαγγελματικά, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε σημαντικές βοήθειες από τους οικείους σου ή την συνέχιση μιας οικογενειακής παράδοσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η κι ευαίσθητο/η κι αυτό είναι ένα πρόβλημα, αφού η Σελήνη στην Παρθένο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες εντάσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σηματοδοτεί μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις ότι «λυγίζεις» κάτω από το βάρος ενός αιτήματος που «απειλεί» πάνω απ’ όλα την προσωπική σου ανεξαρτησία, αλλά σίγουρα έχει και τα… καλά του!

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact