ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Περίοδος με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να ξανακερδίσεις πολλά πράγματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σε βεβαιώνω ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά όποτε μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε στεναχωρούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου μπορείς να τα πας πολύ καλά αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που έχεις θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει ώστε να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να προσέχεις την συμπεριφορά σου γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που σε προβληματίζουν άμεσα. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις και να τις καλύψεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact