ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Οι στιγμές που θα ζήσετε με την Αφροδίτη, να φεύγει από πάνω σας θα είναι πρωτόγνωρες. Σας ανέδειξε, σας φώτισε και τώρα, θα σας έρθει μια σωρεία από προτάσεις σε αισθηματικό επίπεδο, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε δικαιωμένοι. Οι σχέσεις που είχαν μείνει σκονισμένες από την απραξία, θα ενεργοποιηθούν και θα σας πλησιάσουν με έναν διαφορετικό και πιο ποιοτικό τρόπο.
Ευνοϊκή περίοδος: 14 – 18 Νοεμβρίου

Τοξότης: Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές και το ξέρετε. Η ερωτική Αφροδίτη μέσα σε ένα πύρινο ζώδιο, μόνο ανατροπές μπορεί να δημιουργήσει, και πάντα προς το δικός σας συμφέρον. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς. Πολλά άτομα από το παρελθόν θα σας θυμηθούν. Εσείς απλά επιλέξτε απλά. Σε όλη αυτήν την κινητικότητα θα δείτε και κάτι παραπάνω
Ευνοϊκή περίοδος: 12 – 17 Νοεμβρίου

Αιγόκερως: Διαλέξτε τον δρόμο που πρέπει να περπατήσετε και μην λοξοδρομείτε πια. Όλα είναι υπέρ σας και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και το κατάλληλο πρόσωπο για να σας συμπληρώσει σε αισθηματικό επίπεδο. Οι Αιγόκεροι, που έχουν χωρίσει και θέλουν να κάνουν την προσπάθεια τους για επανασύνδεση, μετά τις 18/11, θα έχουν την Αφροδίτη σε όψεις με τον κυβερνήτη τους, να υποστηρίζουν.
Ευνοϊκή περίοδος: 25 – 30 Νοεμβρίου

Υδροχόος: Μια καλή εποχή που όλα θα μπουν τελικά σε μια σειρά. Εσείς ξέρετε πολύ καλά τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί. Αν δώσετε λίγο χρόνο αυτό που θα καταφέρετε είναι να μπορέσετε να έρθετε και πάλι σε μια ισορροπία με τον άνθρωπο σας. Οι σχέσεις που διαταράχτηκαν, λόγω απιστίας ή αδιαφορίας το μόνο που μπορούν να κάνουν στο τώρα, είναι να δώσουν μια ευκαιρία ακόμη.
Ευνοϊκή περίοδος: 20 – 29 Νοεμβρίου

Ιχθείς: Ακόμη η εποχή του Σκορπιού που τρέχει σας κάνει να είστε σε όλα έτοιμοι και σε αναμονή των καλύτερων. Το άτομο που σας ταλαιπωρεί και σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, ή αμήχανα, προσεχώς θα κάνει την κίνηση του για να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο τους, πιθανόν από τον νέο μήνα να μιλήσουν για δεσμεύσεις.
Ευνοϊκή περίοδος: 15 – 20 Νοεμβρίου.

Πηγή: astro-live.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact