ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η κριτική των γύρω σου θα σε αναστατώσει σήμερα, Καρκίνε μου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις πολύ σοβαρά τις συμβουλές που σου προσφέρουν τρίτα άτομα, πράγμα που αργότερα θα σου δώσει δύναμη για μια καλύτερη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, Καρκίνε, και σήμερα θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να το κάνεις χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις τα έξοδα, στα οποία παρασύρεσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Δημιουργικό τρέξιμο θα έχεις σήμερα, Λέων. Οι υποχρεώσεις σου θα λυθούν και θα μοιραστείς το υπόλοιπο της ημέρας με αγαπημένα σου πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα εξελιχθεί όμορφα, Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις που έχεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, δε θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Απόφυγε όμως σήμερα να προχωρήσεις σε αλλαγές που μπορεί να κρύβουν κινδύνους. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που θέλεις, οπότε μην κάνεις πολλά έξοδα και ειδικά αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το άγχος σου, Παρθένε μου, δε σ’ αφήνει να χαρείς τη μέρα. Οι γύρω σου προσπαθούν να κατανοήσουν το λόγο της πίεσής σου. Χρειάζεται σήμερα από πλευράς σου λίγη υπομονή και μετά τα πράγματα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, τα οποία είναι πολύ όμορφα, και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact