ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 21 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η υπερβολή που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, Ζυγέ μου, γίνεται αιτία για δράσεις που κουράζουν τους φίλους και την οικογένειά σου. Μη δημιουργείς εντάσεις που οδηγούν σε άσχημο κλίμα. Είσαι σε θέση να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Ζυγέ, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς σήμερα να λύσεις και κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς σε έξοδα, αφού έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, Σκορπιέ μου, σε έκανε αντικείμενο φθόνου για κάποιους που σου κάνουν το φίλο εδώ και καιρό. Μην ασχολείσαι με άτομα που εμποδίζουν το δρόμο σου. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο στην επιτυχία άτομο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, Σκορπιέ, συνεχίζει να σε προικίζει με έντονο ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Εσύ, που η μοναξιά παραμένει ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι. Κινήσου γρήγορα, διότι σε περιμένουν καλές εξελίξεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μη σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, αν αποφύγεις τα πολλά έξοδα, όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η υποστήριξη που δέχεσαι ,Τοξότη, από οικογένεια, συγγενείς και φίλους είναι συγκινητική και σε δικαιώνει περίτρανα. Μην ασχολείσαι με κακοήθειες ανθρώπων που δεν σε γνωρίζουν πραγματικά και μην αφήνεις το χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος με ζητήματα που δε σε αφορούν. Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται σε σταθερούς ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Τοξότη, μπορεί να γίνουν αλλαγές, οι οποίες θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact