ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να «βαρύνει» την ψυχολογία σου και ανεξάρτητα από το αν θα συμβεί κάτι ή όχι είναι πιθανό να «φλερτάρεις» με μια αίσθηση ματαιότητας. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να «τα βάψεις μαύρα» αλλά να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε φθείρει. Κι αν κάνεις το σωστό βήμα προς την αναγέννηση σου, σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, εισάγοντας κάποιες καινοτομίες.
Ερωτικά .
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να εκθέσεις τα συναισθήματα σου, παίρνοντας φυσικά και το ανάλογο… ρίσκο, μην περιμένεις όμως να μείνει ασχολίαστη η συμπεριφορά σου, ιδιαίτερα από κάποιους/ες που έχουν λόγους να σε εχθρεύονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Μπορεί ο Ήλιος στον Υδροχόο να σου… γνέφει για να «ξεπορτίσεις», την ίδια στιγμή ωστόσο η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο και να «ψάξεις» μέσα σου ή γύρω σου αναζητώντας τις αιτίες μιας τρέχουσας «κακοδαιμονίας». Και βέβαια δεν αποκλείεται να «πέσεις» πάνω σε καταστάσεις που εξελίσσονται εν αγνοία σου κι αν δεν τις είχες πάρει «μυρωδιά» θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Επιπλέον καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Το «απόλυτο» εισβάλλει στην ζωή σου και είναι δύσκολο να «βολευτείς» με ημίμετρα ή με καταστάσεις που απλά «περνάς καλά». Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να εγκλωβιστείς σε αρνητικές σκέψεις, αγωνίες και υποψίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες επαφές και εκμυστηρεύσεις μεταξύ φίλων και «φίλων», σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι οι προθέσεις των άλλων δεν είναι πάντα αγαθές κι ότι ίσως έχεις να κάνεις με «καλοθελητές» που εξυπηρετούν είτε τα συμφέροντα τους είτε το «βίτσιο» τους να μην θέλουν να δουν άνθρωπο να… προκόβει! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο «φωτίζει» τα οικονομικά σου κι ίσως υπάρξει μια ευχάριστη ανατροπή σε μια σχετική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς περισσότερο με «θέματα» των φίλων σου παρά με δικά σου, σε μια τέτοια περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως άθελα σου γίνεις το «όχημα» μιας διαδικασίας υπονόμευσης, υπαγορευμένης από ζήλεια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε θέλει… άρχοντα και κυρίαρχο των καταστάσεων, ας μην του χαλάσεις λοιπόν το χατίρι! Παράλληλα και παρά τις όποιες «αψιμαχίες» με διαφωνούντες, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποιες εξασφαλίσεις ή υποστηρίξεις που αναζητάς. Για να έχεις όμως τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να απευθυνθείς σε πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.
Ερωτικά
Η επικοινωνιακή σου πολιτική αποδίδει και μπορείς να τραβήξεις επάνω σου την προσοχή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Από εκεί και ύστερα όμως καλό είναι να ρωτήσεις ώστε να μάθεις περισσότερα για το «ποιόν» του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να «περάσει» το δικό σου ή γενικότερα να αποκτήσεις πλεονέκτημα σε μια υπόθεση όπου οι μυστικές διασυνδέσεις ή συμμαχίες παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να «ξεθάψεις» αλήθειες ή να εκμαιεύσεις πληροφορίες που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στην δουλειά σου, «σπάζοντας» την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.
Ερωτικά
Μια είδηση που θα λάβεις μπορεί να αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, πριν όμως πάρεις κάποια «τελειωτική» απόφαση, ψάξε το περισσότερο, αφού μπορεί να πρόκειται και για μια «στημένη» δουλειά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact