ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να βάλεις από σήμερα στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Είναι γεγονός ότι έχει αυξηθεί αισθητά η φυσική σου περιέργεια και ταυτόχρονα η ικανότητά σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δείξε τις ρομαντικές και τις ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις τις θετικές εξελίξεις που θα έρχονται. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί με το ζώδιό σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που είχες στη σχέση σου στο παρελθόν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος γιατί θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες καθώς και νέα ξεκινήματα. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είναι μια αρκετά καλή μέρα για το ζώδιό σου και η διάθεσή σου θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία απέναντι σε δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Κάποια σχέδια που έχεις, φρόντισε να τα προγραμματίσεις καλύτερα και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τα προωθήσεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις την καλύτερη λύση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα να ξέρεις ότι έρχονται τα καλύτερα για σένα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο μοναχικός χαρακτήρας του ζωδίου σου, σε οδηγεί να πορεύεσαι στον κόσμο χωρίς την υλική ή την ηθική βοήθεια των άλλων. Σ’ έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, εσύ έχεις ως όπλα το χιούμορ και τη λογική σου, τα οποία σου δίνουν μια εσωτερική δύναμη που σε βοηθάει στα δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά καλό θα ήταν να επιτρέψεις τουλάχιστον στους οικείους σου να εισχωρήσουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τη στήριξη και την ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε προκειμένου να πορευτούμε και να επιτύχουμε σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά κι εσύ θα έχεις μεγάλο δυναμισμό προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για την επιτυχία. Για τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η μέρα σου ξεκινάει σήμερα με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, αρκεί να το κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: οroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact