ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 24 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα έχεις όλα τα εφόδια και τις δυνατότητες που χρειάζεσαι, για να προχωρήσεις σε επιτυχημένα βήματα στη ζωή του. Κάτι όμως σε κρατάει και δε σε αφήνει να κάνεις αυτό που για σένα θα ήταν το απλούστερο: Να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να διαπρέψεις! Η αυτοπεποίθησή σου λείπει αυτές τις μέρες και πρέπει να δουλέψεις συστηματικά για να την αποκτήσεις, Μετά θα δεις, ότι όλοι οι δρόμοι της επιτυχίας θα είναι για σένα ορθάνοιχτοι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε μαζί του ερωτικές και όμορφες στιγμές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Τοξότη, σε πολύ καλό σημείο, ενώ συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς, για να προχωρήσεις και σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου όμως, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι δυνατότητες και οι ικανότητές σου, Αιγόκερέ μου, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν – το πρόβλημα βρίσκεται στη διαχείρισή τους. Σήμερα, θα δυσκολευτείς να χρησιμοποιήσεις τα προσόντα σου, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας σου. Μη διστάζεις όμως και μη νιώθεις ανασφάλεια, όταν πρόκειται να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Αιγόκερε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, ώστε μερικές καταστάσεις να ισορροπήσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Θα σου υποβληθούν από τρίτους σκέψεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου γίνουν, να τις δεις με σοβαρότητα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact