ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σχέση σου με κάποια συγγενικά πρόσωπα πρόκειται να βελτιωθεί, αγαπητέ Σκορπιέ, μετά από την αποκάλυψη καταστάσεων που δυστυχώς σε βάραιναν αδίκως. Το μερίδιο της ευθύνης που βαραίνει άλλους θα αποκαλυφθεί πλήρως. Μην συμμετέχεις σε σχόλια και συζητήσεις και άσε τον χρόνο να φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι καλή και θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις ώστε να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ούτως ώστε να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, προκειμένου να βγεις από το αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις προγραμματίσει και να μην παρασυρθείς από το πρόγραμμά σου, πολύ σύντομα, αγαπητέ Τοξότη, θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά. Η ανάγκη σου για ασφάλεια σε παρασύρει συχνά σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήσεις την παρόρμηση να σε κατευθύνει. Συγκεντρώσου σε όσα απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου (ο Άρης από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά) και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, ξεχνώντας τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου και πλέον έχεις μπει στη σωστή κατεύθυνση. Μην αφήσεις περιθώρια να εμπλακεί κανείς σε όσα σε αφορούν προσωπικά, ώστε να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο με πιθανούς λανθασμένους χειρισμούς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου στην περίπτωση κάποιου μικρού εμποδίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή στα αισθηματικά σου και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να λάβεις κάποιο μήνυμα που θα σε προβληματίσει. Η ικανοποίηση θα έρθει αργότερα που θα συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά και θα καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Μείνε μακριά από σχόλια και παραξενιές κάποιων ατόμων, οι οποίες μπορούν να σου κάνουν ζημιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και αφήνουν πίσω όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, καθώς και να κλείσεις συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η ικανοποίηση που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα είναι μεγάλη, αρκεί να μην χρειαστεί να δώσεις μερίδιο από το κέρδος σε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εγκαίρως ό,τι χρειάζεται, ώστε να μην δυσαρεστηθείς αργότερα. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει σήμερα με μεγάλη ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact