ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Ιουνίου

Λέων

Γενικά

Ο Δίας στην Παρθένο αυξάνει την αισιοδοξία σου και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ίσως όμως να λάβεις κι εσύ δώρα ή χρήματα από αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία, δίνοντας σου μια γόνιμη εναλλακτική.

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η, είτε… όχι, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον», πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο!

Παρθένος

Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιο σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα και να πάρεις την ζωή πιο «χαλαρά», ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλουν και κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν όμως δεν καταφέρεις να απαλλαγείς από την λεπτολογία σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις «στραβά» κάποιες επιπολαιότητες των άλλων, χαλώντας τελικά το όποιο καλό κλίμα.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά σε κάθε περίπτωση μαζί με τα ευχάριστα θα… ενσκήψουν και κάποιες παλιές «αμαρτίες» και καλό είναι να μην πάρεις το όλο θέμα «αψήφιστα»!

Ζυγός

Γενικά

Κάθε φορά που η Αφροδίτη συνεργάζεται με τον Δία, η τύχη σου «κτυπάει κόκκινο» και το μόνο που καλείσαι να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, αποφεύγοντας κυρίως σπατάλες και επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα μπορεί να παρασυρθείς σε κάποιες διατροφικές «ατασθαλίες» ή να ξαναρχίσεις «κακές συνήθειες» του παρελθόντος

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε βάζει στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια σχέση που σίγουρα έχει πλεονεκτήματα αλλά και κάποιες «κρυφές» πλευρές, αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι ο Δίας δεν σου εξασφαλίζει την δέουσα εχεμύθεια, αντίθετα μπορεί να βγουν όλα στη… φόρα!

Σκορπιός

Γενικά

Ο Δίας στην Παρθένο έχει όλη την καλή πρόθεση να συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως τελικά η χαρά σου να… μετριαστεί από κάποιες επιπολαιότητες που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται. Αλλά επειδή πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι που θίγει πραγματικά την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων, μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις και «να βάλεις νερό στο κρασί σου»!

Ερωτικά

Δεν έχει νόημα να είσαι καχύποπτος/η όταν περιβάλλεσαι από πρόσωπα που σε αγαπούν και σε σέβονται. Αν πάλι η προσωπική σου ζωή σου φαίνεται «ανιαρή», μπορείς να… δανειστείς τα πολλά και σπαρταριστά επεισόδια από τις ζωές των φίλων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact