ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Μαρτίου

Σκορπιός
Η σκέψη σου είναι αρκετά θολή και ενδεχομένως να μη βλέπεις την πραγματική διάσταση των συνθηκών της ζωής σου και τις αληθινές προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν. Βρες το χρόνο να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Έτσι, θα ξέρεις ακριβώς πού βαδίζεις και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Τοξότης
Οι απρόσμενες εξελίξεις της σημερινής ημέρας θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Τα νέα δεδομένα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο υπολόγιζες και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο θετικά πλέον τα πράγματα. Έτσι, προχωράς με περισσότερη αισιοδοξία στην διαδικασία υλοποίησης των στόχων σου.

Αιγόκερως
Η πίεση που έχεις υποστεί τελευταία σε έχει εξουθενώσει ψυχικά, αλλά και σωματικά. Συνεπώς, η κρίση σου δεν είναι καθαρή και σωστή, γεγονός που με τη σειρά του σε έχει οδηγήσει σε βιαστικές και λάθος κινήσεις. Σήμερα όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις λίγο χρόνο ώστε να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Θα μπορέσεις τότε να επανέλθεις δριμύτερος και να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

Υδροχόος
Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς πολύ κάποιες καταστάσεις και δεδομένα. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις όμως, ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο μυαλό σου και ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και σίγουρα πολύ καλύτερη απ’ όσο πιστεύεις. Το να κάνεις τα πάντα τραγικά, έχει σαν αποτέλεσμα μόνο να απελπίζεσαι και να μένεις στάσιμος. Ηρέμησε λοιπόν και με καθαρή σκέψη αντιμετώπισε τα προβλήματά σου.

Ιχθείς
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και προκειμένου να ανταπεξέλθεις, έχεις ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου. Κάνε μια μικρή παύση για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να διευθετήσεις με σειρά και χωρίς πανικό τις υποχρεώσεις σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact