ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η νέα τάξη πραγμάτων σε βγάζει από τα νερά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να εναρμονιστείς το συντομότερο με τον εαυτό σου και να οδηγηθείς σε κινήσεις που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες στη μετέπειτα ζωή σου. Ασχολήσου με το μέλλον σου με μεγάλη σοβαρότητα και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσεις ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι ενδεχομένως δεν σου αρέσει και ανακόπτει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό οδηγεί το ζώδιό σου σε νέες περιπέτειες, μέσα από τις οποίες μπορείς να κερδίσεις πολλά. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου και θα αποκτήσεις πολύτιμους συμμάχους. Ο δρόμος σου τώρα θα γίνει ευκολότερος, καθώς θα απαλλαγείς από εκκρεμότητες που εμπόδιζαν την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ζητήματα οικογενειακού χαρακτήρα σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, και δυστυχώς οι λύσεις δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Κάποιο άτομο δίπλα σου θα δυσαρεστηθεί από την αδυναμία σου να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Δεν έχει άδικο, γι’ αυτό προσπάθησε να δημιουργήσεις ισορροπίες. Αργότερα θα δυσκολευτείς περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Υδροχόε, τον παρορμητικό σου χαρακτήρα να σε κατευθύνει, αλλά συγκράτησε τα νεύρα σου και σκέψου πιο ώριμα. Οι καταστάσεις απαιτούν την προσοχή σου και δεν έχεις περιθώρια να τις αγνοήσεις πλέον. Βάλε τάξη, πρόγραμμα και ακολούθησέ το με σοβαρότητα – όσο ακόμα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό σε αποκλείει, αγαπητέ Ιχθύ, από δραστηριότητες που διατηρούσες εδώ και καιρό. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και οι περιορισμοί που ακολουθούν είναι τεράστιοι. Φρόντισε να κατευθύνεις τις ανάγκες σου με δημιουργικό τρόπο δράσης και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα αισθηματικά, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, ξεκίνησέ τα και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.
125

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact