ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28 Μαϊου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στον Υδροχόο και την Αφροδίτη στους Διδύμους, η καθημερινότητα σου αρχίζει να θυμίζει… πανηγύρι κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος. Επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με νέα δεδομένα. Ακόμη, δεν αποκλείεται να περιέλθουν στην κατοχή σου κάποια gadget ή αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.
Ερωτικά
Το μάτι σου «παίζει» προς κάθε κατεύθυνση αλλά οι άλλοι δεν μπορεί να γνωρίζουν πως έχουν να κάνουν με την ανάγκη σου για μια «soft» περιπέτεια κι όχι με την πρόθεση σου για κάτι σταθερό. Πρόσεξε λοιπόν μήπως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να ενημερωθείς γύρω από ποικίλες λεπτομέρειες, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο. Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία.
Ερωτικά
Μια γνωριμία στην δουλειά σου μπορεί να σου αφήσει υποσχέσεις αλλά… μέχρι εκεί! Το πιθανότερο είναι πως έχεις να κάνεις με ένα ακόμη «αθώο μπλέξιμο», που όμως αργά ή γρήγορα θα «δείξει» τις αδυναμίες του, γι αυτό κράτα μικρό καλάθι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου στρέφει το… συμπαντικό ενδιαφέρον αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι αν με την Αφροδίτη στους Διδύμους οι επιδοκιμασίες, είναι περίπου δεδομένες, δες μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέραν των κερδισμένων εντυπώσεων, αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προσελκύσεις συνεργάτες ή χρηματοδότες.
Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι». Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην ενδώσεις σε έναν πειρασμό που σου… γνέφει!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να πετύχεις εύκολα και γρήγορα πολλούς από τους στόχους σου κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο, μην διστάσεις! Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, καθιστώντας αναγκαίο το να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Ακόμη δείχνει σκόπιμο να «κλέψεις» λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Όλα καλά, μέχρι το σημείο που ένας γνωστός ή συγγενής θα αρχίσει να μπλέκεται στα προσωπικά σου με έναν τρόπο μάλιστα που σε ενοχλεί. Και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα ποιος είναι το «αφεντικό», στην ζωή σου!
Πηγή: astrologyΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact