ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 31 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, Καρκίνε. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα, που σε κουράζουν. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, η καλή διάθεση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες, που μπορεί σήμερα να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Λέων μου. Δε θέλουν όλοι το καλό σου. Χρήσιμο είναι, να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις, πολλές φορές κάνει τους άλλους να περνούν την καλοσύνη σου για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Λέων, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, ευνοείσαι και η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά, αφήνοντας πίσω της όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, αφού με τις παρούσες πλανητικές όψεις ενισχύεσαι για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, Παρθένε μου. Πρέπει να κατανοήσεις όμως, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολύ θετική διάθεση και θα θέλεις να διορθώσεις όποιο πρόβλημα μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει σήμερα να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο εκνευρισμός σου σήμερα, Ζυγέ μου, θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό είναι, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Να ξέρεις, ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει, Ζυγέ, σε πολύ καλή περίοδο για τη σχέση σου και θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα ενθουσιάσουν αρκετά εσένα, αλλά και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στην προσπάθειά σου να τα προλάβεις όλα. Με προσεκτικότερο προγραμματισμό θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, Σκορπιέ μου, έχουν φέρει πίσω τα σχέδια σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων, μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Σκορπιέ, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα θέματα, που μπαίνουν ανάμεσά σας και σας κάνουν, να έχετε αντιπαραθέσεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact