ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 4 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Υδροχόο ευνοεί το ζώδιό σου και ενισχύει την ανάγκη σου να ξεφύγεις από πρόσωπα και καταστάσεις. Οι διαρκείς δικαιολογίες και η απομόνωση θα φέρουν ψυχική κούραση. Μην μελαγχολείς και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επανέλθει. Κοινωνικές δράσεις και προτάσεις για ψυχαγωγία θα δώσουν τη λύση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δείξε τις ρομαντικές και τις ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα αλλά και η υπομονή που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις. Μέτρα ό,τι κάνεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα το συντομότερο και με σχετική ευκολία, και παράλληλα να ασχοληθείς με την πηγή της έμπνευσής σου που σε γεμίζει ιδέες. Η ικανότητά σου θα αναγνωριστεί και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα αισθηματικά σου. Με χαμηλούς τόνους, όμως, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτόχρονα. Σήμερα απόφυγε να πάρεις οικονομικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να σκεφτεί τι πραγματικά σε οδηγεί στην ευτυχία και μην καταπιέζεσαι με όσα σου υπαγορεύουν οι άλλοι. Σήμερα μία τεράστια ευκαιρία προβλέπεται για το ζώδιό σου, χάρη στην οποία θα μπορέσεις να αλλάξεις τρόπο ζωής. Μην βιαστείς να αποφασίσεις και κράτα το μυστικό μέχρι την οριστική σου απόφαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα δείξε περισσότερο ρομαντισμό στον σύντροφό σου και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια πολύ καλή καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι σήμερα εξ αιτίας του φόρτου εργασίας που θα έχεις. Οικονομικά, θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα σχετικά με τα προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να αποφασίσεις για το αν θα πρέπει να κρατήσεις κάποια άτομα στη ζωή σου. Ο τρόπος που το χειρίζεσαι δεν οδηγεί σε καμία εξέλιξη και συνεχίζεις να ενοχλείσαι με τις ίδιες συμπεριφορές. Δημιούργησε αποστάσεις που να σου εξασφαλίζουν τις ισορροπίες και τα κεκτημένα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, σε ό,τι και αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί έχεις κάνει πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Τα αποτελέσματα της δουλειάς σου θα φέρουν επιτυχία. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, που θα σε βάλουν σε μια σειρά δημιουργικών δράσεων. Η απογοήτευση των περασμένων ημερών σταδιακά θα υποχωρήσει και θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις, η οποία θα δώσει ώθηση στα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact