ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 6 Μαϊου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τα όνειρά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και με αργά βήματα πλησιάζεις στην πραγματοποίησή τους. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έχει ήδη καλυφθεί. Κάνε μια σύντομη παύση για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και μετά μπορείς να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις και νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χάρη στη μεταδοτικότητα αλλά και στην υπομονή σου, θα καταφέρεις σήμερα να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην ξοδεύεις υπερβολικά, αλλά να προσπαθήσεις να πετύχεις όσα σε ευχαριστούν μέσα από πιο ουσιαστικές διαδικασίες. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα πραγματοποιηθεί με περισσότερη ασφάλεια, χωρίς μεγάλο κόστος. Μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου θα βελτιώσει τη διάθεσή σου καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις στον σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να καθορίσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η πραγματοποίηση μίας ευχής θα βελτιώσει καθοριστικά τη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Τώρα θα μπορέσεις να δεις τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου και να ξεχωρίσεις όσους αξίζουν να έχουν μία θέση δίπλα σου. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Μην χάνεις τον χρόνο σου κοιτώντας πίσω – η ζωή σού ανήκει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις σήμερα. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπονται καθοριστικές αλλαγές για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Μην βιαστείς να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου, αλλά χαλάρωσε και αφέσου στον απαραίτητο χρόνο. Νέες δυνατότητες θα ανοιχτούν μπροστά σου, αρκεί να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στην αξιοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις πάρει φόρα και τα έχεις σαρώσει όλα. Καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτόχρονα. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα και απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου σε κάθε δυναμική απόφαση και πράξη. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει χωρίς προσπάθεια, ειδικά τώρα που τα άστρα μπορούν να οδηγήσουν στην πραγματοποίηση όσων επιθυμείς. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Θα πρέπει να μπεις σε ένα πρόγραμμα σε σχέση με τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Σπάνια Φωτογραφία: Η Καίτη Φίνου μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς ίχνος ρετούς!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact