ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 8 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια για λάθη, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζονται τακτοποίηση, τώρα που ακόμα υπάρχει πλανητική εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου. Ασχολήσου με εκκρεμότητες που απαιτούν επίλυση και δείξε συνέπεια σε όσα ανέλαβες να διεκπεραιώσεις. Κάποιοι θα σε στηρίξουν και θα υπάρξει εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες σου ή τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν μερικές διακυμάνσεις. Θα πρέπει να προσέξεις σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα δώρα που σου φέρνει τώρα, αγαπητέ Τοξότη, ο χρόνος, άργησες να τα δεχτείς, αλλά αναμφίβολα σου αξίζουν μετά από τόσο κόπο που κατέβαλες. Εξήγησε σε όσους ζηλεύουν πόσο μεγάλη ήταν η προσπάθειά σου και πως τίποτα δεν σου χαρίστηκε τελικά. Είναι πλέον καιρός να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να επιλέξεις αυτούς που αξίζουν να βρίσκονται κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι νέες συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε οδηγούν σε δράσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, στις οποίες δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς και σε κουράζουν αφάνταστα. Τώρα μπορείς να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να δώσεις βάση μόνο σε όσα επείγουν, αγνοώντας προσωρινά τα υπόλοιπα. Αργότερα θα μπορέσεις να επανέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις. Θέλεις να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και θα κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα δώρα που δέχεσαι σε ανακουφίζουν και αισθάνεσαι δικαίωση σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Είναι εύκολο να προχωρήσεις, αρκεί να εκτιμήσεις όσα σου προσφέρονται και να μην τα αγνοήσεις. Πολύ σύντομα οι συνθήκες θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο για το ζώδιό σου και θα ολοκληρωθούν οι επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ίσως καθυστερούσαν. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος επιφυλάσσει κάποιες καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σχέδιο δείχνει στον ορίζοντα νέες δυνατότητες για το ζώδιό σου, τις οποίες θα κληθείς να αξιοποιήσεις και να ισορροπήσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Οι δυσκολίες του παρελθόντος σταδιακά θα υποχωρήσουν και τη θέση τους θα πάρει μία νέα πραγματικότητα γεμάτη δράση, που θα φέρει ικανοποιήσεις και ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα αισθηματικά, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να προωθήσεις με μεγάλη ευκολία τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να κάνεις πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact