ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να δημιουργήσεις και να παράξεις, πετυχαίνοντας πολλά, αφού η ενεργητικότητά σου θα είναι ξέφρενη. Λύσε προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, καθώς θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας. Ούτως ή άλλως, θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις χρόνο ευχάριστα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να διασκεδάσεις όσο ομορφότερα γίνεται. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ευνοείσαι για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μερικά θέματα, Αιγόκερε, που μπορεί να συμβούν σήμερα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Είναι, λοιπόν, χρήσιμο να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σας, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, θα έχεις πολύ άγχος, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα δεις ανοδική πορεία, ενώ τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact