ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Πως θα είναι η μέρα σου;

Λέων

Πρόσεξε τις λεπτομέρειες που αγνοείς με την ενέργεια του Δία να είναι εξέχουσα και προκλητική. Μια ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει στην αναζήτηση νέων απολαύσεων ή σε κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις. Ταυτόχρονα βέβαια δεν θα πρέπει να παρασυρθεί από τις υπερβολικές προσδοκίες σου. Αυτά που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά μπορεί να ωφεληθούν από μια στάση αναμονής. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Παρθένος

Μπορεί να σου φαίνεται δελεαστικό να αναλάβεις πολλά έργα, ευθύνες ή καθήκοντα αλλά τελικά είναι περισσότερα από ότι μπορείς στην πραγματικότητα να διαχειριστείς σήμερα. Η ενέργεια του Δία είναι ισχυρή αλλά προκλητική υποδεικνύοντας πιθανές λανθασμένες κρίσεις. Ως εκ τούτου η λήψη σημαντικών αποφάσεων ή υποσχέσεων θα πρέπει να αποφθεχθεί. Έρχεσαι πιο κοντά με τον αγαπημένο σου κι αυτό σου εξασφαλίζει γαλήνη και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο από το παρελθόν φαίνεται να σε επαναπροσεγγίζει.

Ζυγός

Οι σημερινές μετακινήσεις είναι εύκολο να σε οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα ή να βρεθείς σε καταστάσεις χωρίς αρκετή σκέψη. Πρόσεξε την παρορμητικότητα με την επικοινωνία, τα χρήματα και την αγάπη. Καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία υπάρχει η τάση να είμαστε λίγο απρόσεκτοι. Αγαπησιάρικες και τρυφερές είναι οι στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο προμηνύεται για τις συναισθηματική σου ζωή το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά ένα μέρος της ημέρας στον πνευματικό σου τομέα βοηθώντας σε να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας. Θα μπορούσες επίσης να νιώσεις την επιθυμία να προχωρήσεις και να απολαύσεις κάτι νέο και διαφορετικό όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να είσαι προσγειωμένη και να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου. Παρασκηνιακές καταστάσεις στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή σε ελκύουν επικίνδυνα.

Τοξότης

Οι σημερινές μετακινήσεις υποδηλώνουν έντονο ενθουσιασμό αλλά δεν έχουν πειθαρχία ή πρακτικότητα. Είναι προσωρινό αλλά επίσης σοφό να συγκρατήσεις τα πόδια σου στη γη. Μην πιέζεις καταστάσεις και μην ξεκινάς πράγματα γρήγορα χωρίς σκέψη. Μια καλή διάθεση ή η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε δεσμεύσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Οι στιγμές με τον αγαπημένο σου κυλούν ήρεμα και αναζωογονητικά για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια μέχρι χθες φιλική σχέση σου πιθανά να αλλάξει μορφή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact