ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ

Σήμερα ανοίγονται μπροστά σου νέοι δρόμοι επικοινωνίας, όμως πρόσεξε ποιον θα επιλέξεις. Μία λάθος διαδρομή, θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που μπορεί να αποβούν καταστροφικές για το μέλλον σου. Αν κάπου συναντήσεις κάποιο εμπόδιο, μην προσπαθήσεις να βρεις τη λύση, απλώς άλλαξε κατεύθυνση και έτσι θα φτάσεις στον στόχο σου. Σίγουρα η εγκατάλειψη δεν αποτελεί λύση για εσένα, όμως κάποια φορά είναι η σωστή επιλογή για να πας παρακάτω. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα, για αυτό να είσαι προσεκτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοσταλγείς το παρελθόν, αλλά θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς, για αυτό ανασκουμπώσου και πιάσε δουλειά. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου και δείξτου ότι τον θέλεις στο πλευρό σου. Καλό είναι που και που να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου. Απρόβλεπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, για αυτό να είσαι προσεκτική.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Πιστεύεις, λανθασμένα, ότι και μόνο να το αναφέρεις θα οδηγήσει στη λύση του. Προσπάθησε να το λύσεις στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά είσαι αισιόδοξη ότι σύντομα θα το ξεπεράσεις. Απέφυγε τις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις. Μπορείς να περάσεις καλά σήμερα με τον σύντροφό σου, οπότε επέλεξε αυτή τη διαδρομή. Οι διακυμάνσεις στα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, για αυτό απέφυγε τις άσκοπες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις εμμονή με το να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, για αυτό και δουλεύεις ασταμάτητα. Ωστόσο, μέχρι την εκπλήρωση των στόχων σου έχεις ακόμη δρόμο, για αυτό μην το παρακάνεις και δώσε προσοχή στην υγεία σου. Ευκαιρία για νέα αρχή στα αισθηματικά σου. Προσοχή στα οικονομικά, μην κάνεις νέα ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναλαμβάνεις τα ηνία σήμερα και εμπνέεις τους γύρω σου να αναλάβουν δράση. Δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσένα και τους στόχους σου, για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Θα δεις επιτέλους την αλλαγή που επιθυμούσες στα αισθηματικά σου. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Συνετό θα ήταν να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες. Κινήσου έξυπνα και θα δεις να βελτιώνεται η κατάσταση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact