ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Διανύεις μια περίοδο για ξαφνικά ή ασυνήθιστα πράγματα και εμπειρίες. Ο Ερμής από τον Ζυγό σου τονίζει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και την αυθόρμητη πλευρά σου, δίνοντας έτσι βάρος στις πιο θετικές σου ιδιότητες. Επίσης, σε ενθαρρύνει να κάνεις φιλίες με ανθρώπους που σε εμπνέουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν ακόμη συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Στασιμότητα αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από όλη την κατάσταση της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να δοκιμάσεις κάτι νέο. Είναι μια καλή περίοδος να πειραματιστείς παρά να το αφήσεις, γιατί θα απολαύσεις πλήρως τη διαδικασία. Παίρνεις την απόφαση να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και έτσι θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες και αυτή η ανάσα φρέσκου αέρα σε εμπνέει να ανακαλύψεις ασυνήθιστες μεθόδους, λύσεις και εμπειρίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, αν δώσεις να καταλάβει το ταίρι σου τι θέλεις από εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, δίνοντάς σου μια ισχυρή θέληση και το θάρρος να μπορέσεις να τελειώσεις με όλα αυτά τα θέματα που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Φρόντισε να δεις με αισιοδοξία τις καταστάσεις και το μέλλον με βεβαιότητα. Θα είσαι γεμάτος με ενέργεια και όραμα, οπότε προσπάθησε και σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Απόφυγε να προκαλείς το ταίρι σου για να αποφύγεις προστριβές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact