ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα υπάρξει μια σύγχυση σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που, ούτως ή άλλως, υπάρχουν στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ό,τι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές, που μπορεί να έχεις, και άκου το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Αιγόκερε. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact