ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 13 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μία νέα φιλία πρόκειται να σε βάλει σε σκέψεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και να σου δημιουργήσει αγωνία. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει όσα χρειάζεται, ούτως ώστε να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Απόφυγε κινδυνολογίες και υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσχημες σκέψεις με τις οποίες σύντομα θα γελάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο δρόμος της καταξίωσης δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αγαπητέ Τοξότη, και πιθανόν να παρασύρεσαι πολύ, παραμελώντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εξήγησε με ευγένεια τις συνθήκες που βιώνεις τελευταία και μην αφήνεις να πλανάται η σκέψη ότι τους απαξιώνεις – κάτι που άλλωστε σε αδικεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, ούτως ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος και σήμερα, ενώ θα προβληματιστείς αρκετά με τα πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το διάστημα που πέρασε σού προσέφερε ευκαιρίες, τις οποίες όμως ο φόβος της αποτυχίας δεν σε άφησε να εκμεταλλευτείς όσο θα έπρεπε. Τώρα οι πλανήτες φέρνουν μια δεύτερη αλλά πιο σημαντική παρτίδα ευκαιριών δράσης για το ζώδιό σου, που αυτή τη φορά δεν επιτρέπεται να προσπεράσεις, καθώς θα αργήσει να έρθει παρόμοια περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact