ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να αποκτήσεις μια πιο ουσιαστική εμπειρία ζωής, και να μπορέσεις να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να κοιτάξεις προς τα μέσα σου και αυτή η εσωτερική αυτογνωσία θα σου φέρει πολύ μεγάλη δυναμικότητα. Σχέδια που έχεις κάνει από σήμερα θα μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις και αναζητάς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας πολύ καλά. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα θα νιώθεις αμυντικά και ανασφαλής από τις κινήσεις των άλλων. Οι υποψίες αυτές μπλοκάρουν τη συμπεριφορά σου. Απόφυγε να είσαι εύθικτος και μην φαντάζεσαι ότι κάθε λέξη ή πράξη από άλλους αφορά εσένα. Κινήσου με γνώμονα ότι πρέπει να τακτοποιήσεις διάφορά θέματα που σε απασχολούν. Ο Άρης από την Παρθένο θα σε προικίσει με πολύ δυναμικότητα για να τα φέρεις όλα εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα θα πάρεις απόφαση να μην επηρεάζεσαι από την συμπεριφορά των άλλων και ότι δεν θα παίρνεις τίποτα προσωπικά. Αυτό θα σου επιτρέψει να δέχεσαι τους ανθρώπους και τις πράξεις τους, απελευθερώνοντας εσένα και θα επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους. Θέματα που θέλεις να τελειώσεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειες σου και από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό που σε ευνοεί θα βγει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact