ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουλίου

ζώδια σήμερα Τοξότης

Στις ομάδες δεν υπάρχει η λέξη «εγώ», υπάρχει μόνο το «και εγώ»! Με τη Σελήνη να συναντά τον Άρη σήμερα, ίσως να μην νιώθετε καλά με τις συνεργασίες. Δεν θέλετε να φανείτε ηγεμονικοί, θέλετε μόνο να νιώσετε ότι εκτιμώνται οι ιδιαίτερες ικανότητές και τα ταλέντα σας. Ίσως η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, να είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε την περίπτωση να διαμοιράσετε τις υποχρεώσεις σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να πετύχετε την απαραίτητη αποδοτικότητα και ισορροπία!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Με πόση ταχύτητα μπορείτε να κινηθείτε άραγε; Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον αποφασιστικό Άρη σε ένα τρίγωνο κινήτρων, θα ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον σας για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μείνετε εστιασμένοι στα καθήκοντά σας, χειριστείτε τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και δείξτε εμπιστοσύνη και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Αν ένα άτομο του στενού σας κύκλου ζητήσει τη βοήθειά σας σήμερα, να την προσφέρετε αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η σημερινή μέρα θα είναι μέρα δράσης μέχρι τελικής πτώσεων για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι; Ο παρακινητικός Άρης γεμίζει με καύσιμα τις δεξαμενές σας, καθώς κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας και βάζει το πάθος σας στο προσκήνιο! Αφήστε τους δικούς σας ανθρώπους να αναμένουν λίγο ακόμη, για να τους κάνετε τις χάρες που σας ζήτησαν. Η αποστολή σας είναι να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με τα δικά σας σημαντικά σχέδια. Δεν αποκλείεται να αφορούν και κάτι που έχετε παραμελήσει για λίγο καιρό, εξαιτίας της ενασχόλησής σας με τις ανάγκες των άλλων.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Λένε ότι τα ακίνητα νερά τα διασχίζουν έντονα ρεύματα στο βάθος, κάτι που ενδέχεται να αποδείξετε σήμερα με τις πράξεις σας. Η Σελήνη από τον 8ο μυστικιστικό σας Οίκο, συναντά τον Άρη στον τομέα του εσωτερικού σας κόσμο και τον θέτει σε κίνηση. Μην μπείτε καν στον κόπο να συζητήσετε τις ονειροπολήσεις σας με άλλους, ειδικά αν εκείνοι λειτουργούν σε άλλο «μήκος κύματος». Προτιμήστε να αποτραβηχτείτε σε μέρη που κεντρίζουν την έμπνευσή σας και αναδύουν τη φαντασία σας. Αν η αινιγματική σας αύρα τραβήξει την προσοχή των άλλων, εναπόκειται σ’ εσάς να μοιραστείτε τις πολύχρωμες σκέψεις σας!

Πηγή: astro-live.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact