ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να συγκεντρωθείς και να μην αποσπάσαι από εδώ κι από εκεί αλλά και να εξαντλήσεις τις διαπραγματευτικές σου αρετές , ώστε να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί άμεσα με ένα δώρο ή μπόνους.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε καθεστώς συναισθηματικής αστάθειας και μόνον όταν τελειώσει η μέρα μπορείς να «κάνεις ταμείο» για αυτά που κέρδισες κι αυτά που έχασες. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ζωή σου έχει ενδιαφέρον κι αυτό είναι που «μετράει»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει θετικά στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου κι ανοίγει τον δρόμο σε μια επωφελή συνεργασία. Μπορεί ακόμη να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.
Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια περαστική αδιαθεσία
Ερωτικά
Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, είναι κάτι παραπάνω από θετικό και στην πραγματικότητα το μόνο που μπορεί να εμποδίσει την ευτυχία σου είναι κάποια «κολλήματα» του μυαλού σου και φυσικά η ζήλεια σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό, προάγει την κοινωνικότητά σου και σίγουρα μέσα στον «σωρό» θα υπάρξει και κάποιος/α που θα κερδίσει την εκτίμηση και την φιλία σου. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ασχοληθείς με κάποιες υποθέσεις φίλων σου, διαπιστώνοντας τελικά ότι «έγινε πολύ κακό για το τίποτα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ίσως σου φέρει έναν… τετράποδο φίλο!
Ερωτικά
Μια γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του, μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ένα μικρό ειδύλλιο κι αν ενδώσεις στην πρόκληση, όλα θα εξελιχθούν ομαλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αυξάνει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να θα έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, που δεν βλέπουν τα πράγματα όπως εσύ. Παράλληλα όμως, όσον αφορά στο στενό σου περιβάλλον, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να συνευρεθείς με πρόσωπα τα οποία σε καταλαβαίνουν.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις πιο προσωπικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να δεις άμεσα τα σημάδια αυτής της βελτίωσης, συνειδητοποιώντας το πόσο αρεστός/η είσαι στους άλλους. Από εκεί και ύστερα, φρόντισε να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά σε σχέση με οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν. Ακόμη θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις και να εξωραΐσεις τον προσωπικό σου χώρο.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις ακόμη πιο κοινωνικός/η, και να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, αφού όλο και κάτι παραπάνω θα μάθεις!
Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να δώσεις ξανά προτεραιότητα στο κτίσιμο και τον εφοδιασμό της ερωτικής σου «φωλιάς» με όλα τα «κομφόρ», ώστε να απολαύσεις όλα τα καλά με το ταίρι σου, είτε πρόκειται για το υπάρχον είτε για κάτι νέο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα οικονομικά σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν ζητήματα που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε φέρει πιο κοντά με γνωστούς και συγγενείς, περνώντας μαζί τους αρκετές όμορφες στιγμές. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ ίσως μάθεις ή ακούσεις κάτι πολύ ευχάριστο.
Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή γενικότερα κατά την διάρκεια μιας εξόδου σου, είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο και ανεξάρτητα με την εξέλιξη της όλης κατάστασης, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact