ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 19 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τα άστρα σε φροντίζουν με το καλύτερο τρόπο και δέχεσαι υποστήριξη από πρόσωπα που δεν έχεις φανταστεί ποτέ. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν χωρίς να παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, οι οποίες δρομολογούνται με μεγάλη ευκολία προς έκπληξη όλων. Απόλαυσε την εύνοια των άστρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, αλλά και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Συγκράτησε τη δυσφορία σου, τώρα που τα πράγματα έχουν προσωρινά σταματήσει να προχωράνε. Ίσως κάποια ανώτερη δύναμη θέλει κάτι να σου δείξει. Συντονίσου με τον ανώτερο εαυτό σου για να δώσεις εξηγήσεις και να ωφεληθείς από την πνευματική διάσταση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές στην δουλειά σου και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες
ώστε να νιώσεις καλύτερα. Θα έχεις σήμερα πάρα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η τροποποίηση των πρόσφατων σχεδίων σου σε έχει αναστατώσει Μην αγχώνεσαι υπερβολικά, αλλά άφησε το χρόνο να επαναφέρει με φυσικότητα τα πράγματα, στα αρχικά τους επίπεδα. Ο χρόνος που πέρασε σε βοήθησε να δεις τις πραγματικές διαστάσεις της ζωής και να δυναμώσεις. Εκμεταλλεύσου το στο έπακρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς να κάνεις κάτι πολύ καλό, που θα μπορέσει να ευχαριστήσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, πρέπει να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρεί με τις απαιτήσεις του σε πρακτικό, αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε τις ανάγκες σου, αλλά μην γίνεσαι έρμαιο κανενός. Τα όριά σου είναι παραβιασμένα λόγω της υπερβολικής σου ευαισθησίας. Ασχολήσου περισσότερο με τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα, διάφορες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η παρέμβαση κάποιου αγαπημένου σου προσώπου, έχει δημιουργήσει ζητήματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα. Μία ήρεμη συζήτηση θα φέρει ισορροπίες που δεν φαντάζεσαι. Όλα ξεπερνιούνται, αρκεί να μην φοβηθείς να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Ησύχασε και όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία με το ταίρι σου, για να λύσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η διάθεση σου αυτή την περίοδο θα είναι πολύ καλή και ξαφνικά θα κάνεις και την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην δουλειά σου, αλλά φρόντισε και να τελειώνεις και κάποια θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact