ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 19 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Να θυμάσαι, αγαπητέ Σκορπιέ, ότι τίποτα δεν μαθαίνουμε χωρίς τίμημα και σκληρή δουλειά. Η πατρική φιγούρα ή ένα ανδρικό πρόσωπο μπορεί να σε επιβαρύνει ή να σε κάνει να αναλάβεις εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη σε κάποια θέματα. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσεις να κάνεις τις αλλαγές και τις προσαρμογές σου, γιατί έχεις ευελιξία, αλλά χρειάζεται και σταθερότητα στον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να επαναπαυθείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου μέσα από τη σταθερότητα, αλλά και με πιο ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους θα μπορέσεις και να φτάσεις εκτός από να τους φαντάζεσαι μόνο. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό που χρειάζεται να αντιληφθείς για να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Χρειάζεσαι καλύτερη οργάνωση και περισσότερο ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα κυριαρχήσουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, ενώ θα γίνουν και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Έχεις βαθιά αισιοδοξία μέσα σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και πίστη στο καλό, κατορθώνεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος με αυτές τις αξίες και να μην τις χάνεις όταν βρίσκεις εμπόδια. Το σίγουρο είναι ότι εσύ κινείσαι πάντα με τον καλύτερο σκοπό μέσα σου και για αυτό στο τέλος ανταμείβεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, ειδάλλως θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θέλεις, αλλά καλό θα είναι να μην παραπονεθείς για τίποτα. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αυτή η εποχή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από το ζώδιό σου, γιατί θα γίνουν κάποιες κινήσεις από την πλευρά σου που θα είναι πολύ παρορμητικές. Επειδή ο στόχος σου, ακόμα και υποσυνείδητα, θα είναι να αναλάβεις τα ηνία της ηγεσίας σε οποιοδήποτε τομέα, μπορεί να μην υπολογίσεις σωστά και να βρεθείς τελικά εκτός παιχνιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, αγαπητέ Ιχθύ, είναι οι επαφές σου με συγγενικά πρόσωπα ή με γείτονές σου, γιατί εκεί μπορεί να γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές και να δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις σου. Κάποια έρευνα που σχετίζεται και με εφεύρεση μπορεί να σε κάνει να ρισκάρεις ακόμα και την καριέρα σου, γι’ αυτό εδώ και πάλι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός πριν ακολουθήσεις οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να απαλλαγεί από τυχόν ανασφάλειες που ίσως έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δείξε πνεύμα συνεργασίας και προσπάθησε να καταστρώσεις επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον. Αυτή την περίοδο δέξου τα πράγματα όπως έρχονται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα ενισχύσεις.

Δείτε την Ελένη Φιλίνη με μπικίνι

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact