ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις-κλειδιά και θεωρούνται «δυσπρόσιτα» ή ιδιότροπα. Παράλληλα, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κρίνεται ως «must», αφού με την δύναμη των πολλών μπορείς να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να σου γνωρίσει νέους φίλους, εδώ όμως θα πρέπει να ξεχωρίσεις τα «διαμάντια», από τους «φελλούς»!
Ερωτικά
Με τον Άρη να «φορτσάρει» στο ζώδιό σου, μια έλξη μπορεί να μετατραπεί σχετικά γρήγορα σε… άπωση και το αντίστροφο. Κι αν αυτό «τρέφει» την διάθεσή σου για περιπέτεια, δεν αποτελεί σίγουρα κάποια εγγύηση για την διατήρηση της σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αν και είναι πιθανό να πλαισιωθείς από άτομα που έχουν «μάθει» να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ή να τα ζητούν όλα στο πιάτο χωρίς να προσφέρουν τίποτα, η τελική «σούμα» των εξελίξεων θα είναι θετική, ίσως μάλιστα ευνοηθείς από κάποιον «ισχυρό». Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο προάγει την επικοινωνία σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ιδιαίτερες κλίσεις ή ικανότητες. Ακόμη μπορεί να «παίξει» και μια επαφή με το εξωτερικό που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται πως τελικά έχουν μεγαλύτερη σημασία αυτά που «γίνονται και δεν λέγονται»! Γιατί πίσω από την λαμπερή «βιτρίνα», κάπου υπάρχουν και ανταγωνιστές που δεν νοιάζονται βέβαια για την ευτυχία σου, τουναντίον προσπαθούν να την διαβάλλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στην Παρθένο, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε μια μάλλον απροσδόκητη πηγή χρηματοδότησης, την ίδια στιγμή όμως αυξάνει και την τάση σου να καλύπτεις ανάγκες που σίγουρα δεν κατατάσσονται στις βασικές. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας συμβάλλει στην διεύρυνση των επαφών σου αλλά και των πνευματικών οριζόντων σου, με μόνη προϋπόθεση να βάλεις στην άκρη «κολλήματα» και δόγματα που σε περιορίζουν. Ακόμη μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση όπου μάλλον «άγεσαι και φέρεσαι» και δεν μπορείς να καταλήξεις σε σχέση με το τι θέλεις πραγματικά. Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και μην κάνεις «σπασμωδικές» κινήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σχετική άνεση που προδιαγράφεται για τα οικονομικά σου μετά την είσοδο του Δία στον Ζυγό μπορεί να κορυφωθεί με ένα σημαντικό κέρδος που θα αποκομίσεις. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία με ένα πρόσωπο που σίγουρα διαφέρει από τον «σωρό» και θα προσδώσει έναν άλλο «αέρα» στις εξελίξεις.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να αναπροσαρμόσεις τις προτεραιότητες και την στρατηγική σου, αφού οι καιροί (και τα πρόσωπα) αλλάζουν. Αν λοιπόν δεν συμβεί κάποια «αναμενόμενη» αλλαγή στα προσωπικά σου, τότε προετοιμάσου για το απίθανο, που βρίσκεται προ των πυλών!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact