ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου

Λέων
Μια αρκετά καλή ημέρα για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς η Αφροδίτη, σχηματίζει θετική όψη με τον πληθωρικό Δία, στοιχείο που δείχνει πως μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις, κάνοντας και τις κατάλληλες επαφές.

Παρθένος
Μια εξαιρετικά βοηθητική ημέρα για την προσωπική σου ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Παράλληλα όμως μπορείς να συζητήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο που έχεις στα σκαριά με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σου βοηθήσουν.

Ζυγός
Μια αρκετά καλή ημέρα είναι η σημερινή για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειά σου, αλλά και για να ασχοληθείς με τις υποθέσεις του σπιτιού. Παράλληλα όμως μπορείς να ζητήσεις και κάποιου είδους βοήθεια από τους οικείους σου για κάποιο θέμα που σου απασχολεί. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να είσαι πιο διαλλακτικός, αλλά και πιο υπομονετικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα δείχνει πως η προσκόλληση στα ήδη γνωστά και τετριμμένα πλαίσια σε εμποδίζει από το να κατακτήσεις τους στόχους σου, καθώς μοιάζεις να υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές που εντείνουν την απόσταση που σε χωρίζει από τους άλλους. Παρόλα αυτά από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις υποθέσεις κυρίως πρακτικής φύσεως. Ταυτόχρονα μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αφού παίρνεις σημαντικές πληροφορίες που σου φαίνονται χρήσιμες. Παράλληλα όμως, μην αμελείς να μένεις πιστός στο πρόγραμμά σου, καθώς απρόβλεπτα γεγονότα ανατρέπουν τον αρχικό σχεδιασμό και εσύ τρέχεις για να προλάβεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact