ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μία ευχάριστη έκπληξη θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα καταφέρεις να προχωρήσεις χωρίς μεγάλο κόπο. Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη, εξ αιτίας της παρόρμησης που σε χαρακτηρίζει. Δείξε σοβαρότητα και σκέψου προσεκτικά για να δώσεις λύσεις σε όσα σε ταλαιπωρούν. Αργότερα αρκετές ευκολίες θα υπάρξουν για το ζώδιό σου που θα σε βοηθήσουν να ευτυχήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Κινήσου ανάλογα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να δεχτείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θα ήθελες για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης θα σου προσφέρει μια συμμαχία που θα σε βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα εμπόδια αποτελούν πλέον παρελθόν για το ζώδιό σου. Μην αφήσεις την καχυποψία και τον φόβο της αποτυχίας να σε κατευθύνουν στη λήψη αποφάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να υπήρξαν παλιότερα στα αισθηματικά σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα θέματα νόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι πλανήτες αλλάζουν διάθεση απέναντι στο ζώδιό σου και η προσφορά τους είναι καθοριστική. Οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν οριστικά, τα ζητήματα θα λυθούν και η θετική σου διάθεση θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα καθορίσουν θετικά το μέλλον. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης θα κάνεις κάποια σημαντική γνωριμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και με τις καλές επιρροές των πλανητών στα αισθηματικά σου θα έρθει και αυτό που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση. Το αυστηρό πρόγραμμα και οι τεράστιες απαιτήσεις στη ζωή σου έχουν αγγίξει τα όρια των αντοχών σου. Αξιοποίησε το ερχόμενο διάστημα που παρέχει ευκολίες στο ζώδιό σου, για να βάλεις τη ζωή σου σε πιο εύκολους ρυθμούς, που θα προφυλάξουν την υγεία σου από κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές στον αισθηματικό τομέα, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Τα άστρα χαρίζουν πολλές ευκαιρίες στο ζώδιό σου, ώστε να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου αλλά φοβάσαι να τολμήσεις. Δείξε θετική διάθεση και προσπάθησε να οργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καθημερινότητά σου, προκειμένου να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και να επαναφέρεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε ένα μέτρο και μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact